ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze :) Przepis łatwy ale wydaje się smakowity, ciekawe, czy ze świeżymi pomidorami też wyjdzie, upieką się. Soli lepiej nie używać, tylko sypnąć od serca przyprawami jak oregano, bazylia, tymianek. W gotowych przyprawach typu "przyprawa do kurczaka" jest już wystarczająco dużo soli, lepiej sprawdź na którym miejscu w składnikach na opakowaniu się znajduje. Pozdrawiam. ps.zdjęcia prześliczne
Lubię gotować szybko, nie znoszę godzinami stać przy "garach", gdy później i tak wszystko szybko znika z talerzy Rzeczywiście przepis łatwy, ale smakuje ...nieprzeciętnie :) Staram się eliminować takie przyprawy doprawiane chemią, jak przyprawa do kurczaka (już dawno nie używam maggi ani vegety), jednak został mi stary zapas, który po troszku zużywam... chociażby dla koloru ;P A posolić sobie lubię...na coś trzeba umrzeć ;) Przydałaby się świeża bazylia, niestety aktualnie nie hoduję :/
Ze świeżymi pomidorami wyjdzie, ale to nie będzie to samo... Dzięki i pozdrawiam!
ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze :) Przepis łatwy ale wydaje się smakowity, ciekawe, czy ze świeżymi pomidorami też wyjdzie, upieką się. Soli lepiej nie używać, tylko sypnąć od serca przyprawami jak oregano, bazylia, tymianek. W gotowych przyprawach typu "przyprawa do kurczaka" jest już wystarczająco dużo soli, lepiej sprawdź na którym miejscu w składnikach na opakowaniu się znajduje.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam.
ps.zdjęcia prześliczne
Lubię gotować szybko, nie znoszę godzinami stać przy "garach", gdy później i tak wszystko szybko znika z talerzy Rzeczywiście przepis łatwy, ale smakuje ...nieprzeciętnie :)
UsuńStaram się eliminować takie przyprawy doprawiane chemią, jak przyprawa do kurczaka (już dawno nie używam maggi ani vegety), jednak został mi stary zapas, który po troszku zużywam... chociażby dla koloru ;P A posolić sobie lubię...na coś trzeba umrzeć ;) Przydałaby się świeża bazylia, niestety aktualnie nie hoduję :/
Ze świeżymi pomidorami wyjdzie, ale to nie będzie to samo...
Dzięki i pozdrawiam!